U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Haarlem

Sportschool Haarlem

Hieronder vindt u een overzicht van alle sportscholen in Haarlem. Voor een overzicht van sportscholen in de provincie Noord-Holland, ga naar sportschool Noord-Holland. Of ga naar direct contact met sportscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere sportscholen tegelijk.

1

Mindfulness Centrum Haarlem

Begijnhof 20, 2011 HE Haarlem (Noord-Holland)
Tel: 0610250077, Fax: -, KvK: KvK 62831305
Welkom bij het Mindfulness Centrum Haarlem


Heb je last van stress of stressklachten zoals, slaapproblemen, somberheid of depressies?
Heb je het gevoel dat alles teveel wordt? Ben je bang voor een burn-out of dat je overspannen raakt? Ontbreekt het je aan energie, zonder duidelijke reden daarvoor? Of ben je gewoon toe aan een beetje rust en balans in je leuke en drukke leven dat je momenteel leidt?
Probeer dan eens een 8-weekse training mindfulness (MBSR) bij het Mindfulness Centrum Haarlem.

8-weken cursus Mindfulness in Haarlem
In het hart van Haarlem verzorgt Mindfulness Centrum Haarlem trainingen die gebaseerd zijn op het originele concept van MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) van oprichter Jon Kabat-Zinn.
Het is tevens wetenschappelijk bewezen dat deelnemers van een mindfulness training effectiever, krachtiger, gezonder, stressbestendiger, meer ontspannen, zelfverzekerder, tevredener en dan ook echt gelukkiger zijn.

Je leert ontstressen en beter genieten van het moment
De trainers van het Mindfulness Centrum Haarlem gaan met jou aan de slag om nieuwe vaardigheden te leren. Want Mindfulness is een vaardigheidstraining waarbij je door meditatie-technieken leert je automatisch gedrag, je houding, oordelen en gedachtepatronen te herkennen. Hierdoor vang je stressprikkels eerder en beter op. Door de training ontstaat een hogere mate van bewustwording en neemt het zelfvertrouwen toe. Je leert daarnaast te ont-stressen, waardoor meer energie en levenslust vrijkomt.

Mindful ouderschap /parenting
In de nazomer 2015 bieden wij in Haarlem ook mindful parenting (mindful ouderschap) aan. De 6-weken lange training richt zich aan ouders die bewuster en meer ontspannen met hun kinderen willen omgaan. Tijdens mindful ouderschap kijken wij naar ingesleten gedragspatronen, die wellicht uit de eigen opvoeding naar voeren komen en ouders leren beter omgaan met opvoedingsstress. Kijk hier voor meer informatie.

Mindfulness voor iedereen
Veel mensen vragen zich af "voor wie is Mindfulness eigenlijk"? Het antwoord is simpel: Het is voor iedereen een waardevolle aanvulling en met name voor mensen die op een andere manier in het leven willen staan, waarbij meer aandacht is voor wie je bent, hier en nu. Mindfulness laat je op een “andere en nieuwe” manier kijken naar jezelf en de wereld. Je leert bijvoorbeeld minder hard te oordelen over jezelf en je omgeving.

Mindfulness voor bedrijven
Voor bedrijven en organisaties bieden wij een aanpak op maat aan met de mogelijkheid de trainingen te verzorgen op de bedrijfslocatie. Wij houden de groepen van de training bewust klein (max. 8 personen) om iedereen de noodzakelijke ruimte en individuele aandacht te kunnen geven.
Diensten: mindfulness, mindful ouderschap, stress reductie, burn out klachten
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mindfulness Centrum Haarlem

Hwa-Rang Dragon Taekwondo

Amerikaweg 4A, 2035 RA Haarlem (Noord-Holland)
Tel: 06 1080 5826, Fax: -, KvK: 34103880
Hwa-Rang Dragon bestaat sinds 1998 en is een bloeiende club met leden uit
Haarlem & Omstreken. Door z'n visie, sfeer, enthousiasme en toewijding van leerlingen en instructeurs, is Hwa-Rang Dragon een begrip geworden en uitgegroeid tot één van de grotere scholen in Nederland.

We geven les aan kinderen, jeugd & volwassenen. Het Taekwondo wordt bij ons beoefend als een complete Martial Art, TaekwonMudo. Technieken en inzichten gebaseerd op houding, positie en zelfverdediging. Er wordt respectvol en gedisciplineerd getraind.

In de les wordt er getraind op onderdelen als;
Zelfverdediging (hosinsul), stijloefeningen (poomse), diverse soorten sparring (kyorugi), breektesten (gyepa), ontwikkeling van je innerlijke kracht (ki), lenigheid, balans en concentratie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Hwa-Rang Dragon Taekwondo

Sportcentrum Wu Dae

Balistraat 4, 2022 XZ Haarlem (Noord-Holland)
Tel: 023 8443888, Fax: -, KvK: -
Pilates

Dahn Yoga
Iyengar Yoga
Power Yoga
Total Body-Workout,
Tai Chi
Zumba Fitness,
ZumbaKids,
Peuterdans
Zumba toning,
Wing Chun Kung Fu,
Wudang Fitness.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Sportcentrum Wu Dae

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy