U bent nu hier: Home » Flevoland » Lelystad

Sportschool Lelystad

Sportschool-vinder.nl bevat helaas nog geen sportscholen in Lelystad. Ga naar sportschool Flevoland of ga naar direct contact met sportscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere sportscholen tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Flevoland.

1

U Can Dance

Niet gevestigd in de plaats Lelystad, maar wel in de provincie Flevoland.
Redactiestraat 10, 1321 NL Almere (Flevoland)
Tel: 06-47788959, Fax: -, KvK: 92266010
U Can Dance is een bruisende dansschool onder leiding van de gepassioneerde
eigenaar, Yvonne. Gevestigd in Almere stad, straalt deze dansstudio een warme en uitnodigende sfeer uit die dansliefhebbers van alle niveaus aantrekt. Yvonne, met haar jarenlange ervaring en liefde voor dans, leidt het team van enthousiaste dansinstructeurs die klaarstaan om hun passie te delen en dansers te begeleiden op hun reis naar vaardigheid en zelfexpressie.

Het team van U Can Dance bestaat uit een diverse groep professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende dansstijlen, variërend van de opzwepende ritmes van salsa tot de sensuele bewegingen van bachata en alles daartussenin. Hun enthousiasme en toewijding aan het vak stralen door in elke les, waardoor studenten worden aangemoedigd om zichzelf uit te dagen en te groeien als dansers.

Naast de reguliere danslessen organiseert U Can Dance regelmatig levendige dansfeesten, waar dansers van alle niveaus samenkomen om hun vaardigheden te laten zien, nieuwe mensen te ontmoeten en gewoonweg te genieten van de magie van dans. Deze evenementen zijn niet alleen een kans om te dansen, maar ook om een gemeenschap van gelijkgestemde individuen te vormen die een passie delen voor beweging en muziek.

Of je nu een doorgewinterde danser bent op zoek naar technische verfijning of een beginner die de eerste stappen op de dansvloer zet, bij U Can Dance ben je altijd welkom. Het is meer dan alleen een dansschool; het is een plek waar passie, plezier en gemeenschap samenkomen om een onvergetelijke danservaring te creëren.
Salsa, Bachata, Workshop, Privéles, Teambuilding, Openingsdans,
Zaalverhuur
Openingstijden
Maandag: 18:30 - 22:30
Dinsdag: 18:30 - 22:30
Woensdag: 18:30 - 22:30
Donderdag: 18:30 - 22:30
Vrijdag: 18:30 - 00:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* In het weekend uitsluitend op afspraak geopend of bij speciale evenementen. Bekijk hiervoor onze agenda.

Sociale media:
Afbeelding › U Can Dance

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy