U bent nu hier: Home » Flevoland » Almere Haven

Sportschool Almere Haven

Sportschool-vinder.nl bevat helaas nog geen sportscholen in Almere Haven. Ga naar sportschool Flevoland of ga naar direct contact met sportscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere sportscholen tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Flevoland.

1

U Can Dance

Niet gevestigd in de plaats Almere Haven, maar wel in de provincie Flevoland.
Redactiestraat 10, 1321 NL Almere (Flevoland)
Tel: +31623091473, Fax: -, KvK: 71082727
Welkom bij U Can Dance - Dé Dansschool voor Jouw Dansavontuur!


U Can Dance is opgericht door Yvonne Karbodin en Samantha van Doorn, twee bevlogen dansliefhebbers die een passie delen voor het onderwijzen van dans. Onze grootste voldoening komt voort uit het moment waarop 'het kwartje' valt bij onze cursisten en we ze zien groeien en bloeien als dansers. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij ons toegewijde team van enthousiaste docenten, assistenten en vrijwilligers.

Bij U Can Dance geloven we in een aantal belangrijke waarden die ons dansonderwijs vormgeven:

1. Luister naar de muziek en pas je dans aan:
We moedigen onze leerlingen aan om zich te laten leiden door de muziek. Door te luisteren naar de melodie en het ritme, kunnen ze hun danspassen aanpassen en hun eigen unieke stijl ontwikkelen.

2. Dans met ontspanning en plezier:
Dans hoeft niet geforceerd te zijn. Integendeel, we moedigen een ontspannen en vreugdevolle benadering van dansen aan. Het is een kans om even los te laten en te genieten van het moment.

3. Dans met respect voor elkaar:
Respect is de basis van elke geweldige dans. We leren onze leerlingen om samen te dansen met wederzijds respect, waarbij ze de ruimte geven aan hun danspartners en elkaar ondersteunen in hun dansreis.

4. Creativiteit door elementen te combineren:
We geloven dat dansen meer is dan alleen vaste choreografieën volgen. Door verschillende elementen te combineren, kunnen onze leerlingen hun eigen figuren en bewegingen creëren, wat hun danservaring uniek en persoonlijk maakt.

5. Vrijheid en ontspanning door dans:
Dansen is een bevrijdende ervaring die ons de mogelijkheid biedt om onszelf te uiten en ons vrij te voelen. We streven ernaar om onze leerlingen te laten genieten van het gevoel van vrijheid en ontspanning dat dansen met zich meebrengt.

6. Samen maken we de dans:
Bij U Can Dance geloven we in gemeenschap en verbondenheid. Onze dansschool is een plek waar mensen samenkomen om te dansen, te leren en te groeien. Samen creëren we een warme en ondersteunende omgeving waarin iedereen kan schitteren.

Of je nu een complete beginner bent of al enige danservaring hebt, bij U Can Dance heten we je van harte welkom om de wereld van dans te verkennen en je dansavontuur te beginnen. Ontdek de schoonheid van beweging, voel de muziek en beleef de vreugde van dansen!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze dansfamilie.
Salsa, Bachata, Workshop, Privéles, Teambuilding, Openingsdans,
Zaalverhuur
Openingstijden
Maandag: 18:30 - 22:30
Dinsdag: 18:30 - 22:30
Woensdag: 18:30 - 22:30
Donderdag: 18:30 - 22:30
Vrijdag: 18:30 - 00:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* In het weekend uitsluitend op afspraak geopend of bij speciale evenementen. Bekijk hiervoor onze agenda.

Sociale media:
Afbeelding › U Can Dance

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy