U bent nu hier: Home » Drenthe » Meppel

Sportschool Meppel

Hieronder vindt u een overzicht van alle sportscholen in Meppel. Voor een overzicht van sportscholen in de provincie Drenthe, ga naar sportschool Drenthe. Of ga naar direct contact met sportscholen om via één e-mail in contact te komen met meerdere sportscholen tegelijk.

1

Self Defense Academy®

Postbus 511, 7940 AM Meppel (Drenthe)
Tel: 0611424795, Fax: -, KvK: -
Bij de Self Defense Academy® kunt u elke week lessen van het Israelische
zelfverdedigingssysteem Krav Maga (קרב מגע) volgen op de maandag, dinsdag- en donderdagavond.

Krav Maga is een reality based system, realistisch trainen tegen gewapende en ongewapende aanvallen, bedreiging, ontvoering, aanranding, gebruik makend van de snelste, meest directe tegenaanvallen teneinde de aanvaller hard en beslissend uit te schakelen. Krav Maga is afkomstig van de Israëlische geheime diensten en special units. Het systeem is talloze malen in de praktijk beproefd en daardoor een van de beste battle tested systems ter wereld. In Nederland voor burgers, politie, justitie en defensie.

IKMF Krav Maga (קרב מגע) | Civilian | Law Enforcement | Kids Krav Maga | Tactical & Personal Training | Self Defense Academy® - Netherlands, Meppel, Emmen, Drenthe.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Self Defense Academy®

CrossFit Meppel

Scherpemaat 6, 7942 JV Meppel (Drenthe)
Tel: 0644045508, Fax: -, KvK: 01146018
Wij zijn niet de typische sportschool die je kent. Wij zijn een
trainingscentrum. CrossFit Meppel streeft ernaar om te breken met het huidige, gebrekkige fitnessmodel die we wereldwijd zien. Je vindt bij ons geen spiegels, luxe uitrusting of een juice bar. Wat je bij CrossFit Meppel zult vinden zijn hulpmiddelen die nodig zijn om een elite mate van fitheid te verkrijgen. In de meeste sportscholen in Meppel zijn deze instrumenten verbannen naar een donkere, stoffige hoek. Bij CrossFit Meppel worden barbells, dumbells, roeiers, intervalklokken, medicijnballen, ringen, pull up bars en andere "basic" en "old school" fitness instrumenten boven alles gekoesterd. Natuurlijk, de grote sleutel voor jouw succes ben je zelf. Het bereiken van elite niveaus van fitheid is een proces van tijd, vastberadenheid en het toeziend oog van onze toegewijde coaches. Ongeacht wat jouw conditie nu is, en wat jouw fitness doelen mogen zijn, wij zijn er om je te helpen en begeleiden bij elke stap van de weg. Bij elke training is het deelnemen, jezelf vermaken, de lijm die alles bij elkaar houdt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › CrossFit Meppel

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy