U bent nu hier: Home » Groningen » Winschoten » Dansstudio Da Funky Feet

Dansstudio Da Funky Feet

Hortensiastraat 7A
9675 GP Winschoten (Groningen)
Tel: 0597430777
Fax: -
KvK: 01128409
Afbeelding › Dansstudio Da Funky Feet Bij dansstudio Da Funky Feet is volop keuze uit allerlei leuke lessen. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs of staan onder begeleiding van Linda Mulder. Dat betekent kwalitatief leuke lessen, waarbij het plezier in het dansen voorop staat van het kind. De ontwikkeling van het kind vinden we belangrijk, daarbij komt dat dansen bijdraagt tot de ontwikkeling van de motorische coördinatie, het geeft zelfvertrouwen en verbetert de concentratie.
De volgende lessen worden bij de dansstudio gegeven:
Zumba, Zumbatomic, Breakdance, Klassiek Ballet, Urban, Moderne HipHop, Popshowdance, Totall BOdy, Showdance, Streetdance, DrumsAlive (NIEUW)
Wij richten ons tijdens de lessen niet alleen op het aanleren van choreografie, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen. Meedoen en laten zien dat je plezier hebt in het dansen, het beste van jezelf te geven en telkens een leuk dansje leren op een te gekke choreografie, Stapje voor stapje verbeteren de kinderen hun lenigheid, evenwicht en coördinatie. Kinderen mogen 2 lessen per week kiezen, het maakt niet uit welke les het kind kiest van haar/zijn leeftijd, het kind lest in een vaste groep, waarbij ook de sociale ontwikkeling een grote rol speelt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy